Egykor dühös ellenzője volt
a vega és vegán ételeknek, ma azonban már vegán menüt kínál a Bread Street
Kitchen-ben, hogy ezzel tisztelegjen a Veganuary 2019 mozgalom előtt! S ő csak
egyike a sok üzletembernek, akik meglátták ebben a mozgalomban a lehetőséget.
Idén már elkezdték a "vegan rush" kifejezést használni, amolyan vegán
rohamként, vagy gyorsan terjedő vírusként címkézni azt a hirtelen fellendülést, amit az
igényekben tapasztalnak a szolgáltatók és termelők. A Veganuár számukra is
remek lehetőség, hogy megmutassák vendégeiknek, fogyasztóiknak a növényi
kínálatukat.
Kezd az élményt egy
különleges sütőtök levessel - ajánlja Gordon - főételnek kóstold meg a
szarvasgombás rizottót, különböző
pizzákat, pesztókat, zárd Gordon Ramsay saját csokis, avokádós, mandulás
habjával!
Ebből is látható, hogy a
vegán mozgalom nem az élelmiszer-, és szolgáltatóipar megdöntésére hajt,
hanem a reformjára. Senkinek nem kell tönkre mennie, pusztán új alapanyagokkal
dolgoznia és alkotnia!
Még mindig nem késő
feliratkozni a nemzetközi Veganuray2019 mozgalomba, vagy a hazai jelenleg 650
fős Veganuár csoportba!