FUSS VEGÁN FUSS!


   A legjobb módja, hogy megmutassuk barátainknak, milyen egészséges a vegán életmód, az, ha sportolunk! Azt figyeltem meg, hogy a vegánok között a futás a legnépszerűbb sport. Hogy mi lehet ennek az oka, nem tudom. Talán a futás egyszerűsége, természetessége, a szabadság érzése... ki tudja. Tény, hogy legtöbben futni szoktunk. S ha már így adódott, miért ne futhatnánk együtt? Jó buli és jó reklám!

Beda Szabi (kedvenc vegán maratonfutónk) szervez jövő vasárnap egy barátságos futóversenyt a Normafánál Itt találod a facebook eseményt. Ez lehetne az első, ahova mi, vegánok együtt megyünk futni! Különösen azért jó alkalom, mert utána lesz amolyan piknik féleség, ahova lehet vinni finomságokat és itt alkalmunk van megmutatni egy csomó sportos nem vegánnak, hogy milyen jókat eszünk! 

AKI SZERETNE VELÜNK JÖNNI, RENDELJEN MAGÁNAK EGY VEGÁN FUTÓK PÓLÓT, ÉS JÖJJÖN!!!www.vegan.polomania.hu

Ha van kedved, jelezd emailben, hogy jössz a vegán csaoatban futni, hogy meg tudjam mondani pontosan hol és mikor talizunk! bonianna@gmail.com (Bonifert Anna)

Üdv az oldalon!

Szinte biztos, hogy Téged is, ahogyan engem is: vegyes táplálkozásúnak neveltek. Azt tanultuk, hogy ez így normális. Nem túl jó érzés rájö...