Veganuár - avagy Vegán Január



Új Év - Új Kezdet! Te mit tervezel 2019-re?
Szeretnél egészségesebben élni?
Szeretnél jobban figyelni a környezetvédelemre?
Ha már úgyis megfogadsz dolgokat a jövő év elején, miért ne lehetne az valami olyan, ami jó a bolygónak és jó Neked is? 
Nyugati országokban már sok éve működik a Veganuary mozgalom. A honlapjuk tele hasznos információkkal! https://veganuary.com/ A feliratkozóknak rengeteg segédanyagot küldenek, profin felépített támogatást!
 Most a Vegán Állatvédelem Egyesület önkénteseivel mi is belevágunk! Azért dolgozunk ilyen kampányokon, mert hiszünk benne, hogy ezzel jót teszünk, segítünk a bolygónak, az állatoknak és az embereknek is. A "hiszünk" nem igazán jó szó, mert vajon nevezhetjük-e hitnek, amit számtalan tény támaszt alá? Mindenki, mielőtt vegánra vált, elvégzi a maga kis kutatását. Cikkeket olvas, dokumentumfilmeket néz, könyveket tölt le vagy rendel meg, kérdezősködik ismerősöktől és ismeretlenektől. Elképesztő mennyiségű információ áll rendelkezésre arról, miért előnyösebb a vegán életmód, mint a hagyományos. 


Nézz utána! Olvass, filmezz! Vond le a saját következtetéseidet és hozd meg a saját döntésedet arról, hogyan akarsz élni!
Kezdetnek egy szórakoztató előadást és egy rövid könyvet javaslok!
101 ok, hogy a piros tablettát vedd be (előadás): https://www.youtube.com/watch?v=N80ocuZe40Y


S ha mindezek után úgy érzed, vegán életmódra váltani túl nagy lépés, gyere és próbáld ki egy hónapra, milyen növényi étrenden élni! Ha nem akarsz várni januárig, a Veganinja oldalon bármikor feliratkozhatsz egy 30 napos programra! https://veganinja.hu/ - ez az oldal máig a legszebb és legmenőbb vegán oldal, amit ismerek - bár talán elfogult vagyok, mert egy nagyon kedves barátnőm oldala, vagy inkább "gyermeke".

  Ha pedig szimpatikus Neked a forma, hogy január elsején vágj bele, akkor gyere és csatlakozz a Veganuár 2019 nevű FB csoporthoz. Itt tapasztalt és megértő admin csapat és hozzád hasonló kezdők várunk, hogy receptekkel, tippekkel segítsenek és minden kérdésedre válaszoljunk!





Üdv az oldalon!

Szinte biztos, hogy Téged is, ahogyan engem is: vegyes táplálkozásúnak neveltek. Azt tanultuk, hogy ez így normális. Nem túl jó érzés rájö...